top of page

Algemeen

Vier weken lang zullen er in klimzaal De Stordeur vijftien kwalificatieroutes staan. Bij aanvang van de kwalificaties op 19 januari 2024 staan er negen routes en één Kilterboulder, op 2 februari 2024 komen er vijf kwalificatieroutes bij.

Alle deelnemers kunnen hun prestaties op de wedstrijdkaart invullen. Na vier weken zal de apotheose van deze fantastische wedstrijd plaatsvinden. Aan de hand van de ranking worden de klimmers opgedeeld in drie categorieën.

 

De beste klimmers van iedere categorie zullen het tegen elkaar opnemen tijdens een spannende finale op 24 februari 2024. Deze finaledag is gevuld met tal van activiteiten and of course, sluiten we af met een spetterend feest!

Inschrijvingen

Inschrijven kan vanaf 15 januari 2024 aan de balie van klimzaal De Stordeur. De deelnameprijs bedraagt 15 euro/deelnemer, inclusief een gratis Local Hero T-shirt. Je krijgt ook een lege wedstrijdkaart om je vordering in de routes af te vinken. Vergeet niet om jouw gegevens in te vullen op de aparte wedstrijdlijst aan de balie en je volgnummer over te schrijven op het wedstrijdkaartje.

Doelgroep

Deelname aan de Local Hero is open voor alle klimniveaus, we werken met verschillende categorieën. Op de finaledag, 24 februari 2024 tussen 14u00 & 17u00, staat er ook een Local Hero voor de jeugd gepland

bottom of page